Op een mooie "bijna" Pinksterdag

Vandaag is het dan eindelijk zover. De zaterdag van het Pinksterweekend. Een mooie start van een nieuwe website. Ik dacht: "laat ik dan maar gelijk aan mijn blog werken."

Het maakt eigenlijk niet uit wat de volgorde is waarmee je aan het werk gaat om je website af te ronden. Een website is net als een toneelstuk. Het is nooit af.

 

Mijn doel is om in deze blog bij te gaan houden, als een soort dagboek, wat ik allemaal aan het doen ben wat met theater te maken heeft. Het wil misschien zelfs nog wel een keer voorkomen dat ik een recentie schrijf over een toneelstuk wat onlangs door mij bezocht is.....Wie weet? :)

Commentaren: 2
 • #2

  René Roza (zondag, 20 mei 2018 01:20)

  Ben benieuwd naar wat jou
  In ‘theater’ aanspreekt, activeert, energie geeft en richting geeft.

 • #1

  Jeanne Becht (zaterdag, 19 mei 2018 18:07)

  Dat lijkt me een goed plan.