Script, RISK 2018

De laatste reeks van 5 groepen die bij RISK meedoen. De groep van Angelika was aan de beurt. Een futuristisch, elektronisch achtig beweegtoneel. Zoiets was het. Het is een beetje lastig te omschrijven. Het concept was dat de spelers voorgeprogrammeerde robots speelde.

 

We begonnen een kwartiertje later dan in de planning stond. Het bestuur van RISK vertelde mij bij aankomst nog dat één van de spelers van vanavond, Boris Berg, complimenten kreeg over zijn blog posts. Welke blog posts zijn dat dan? Nou, precies deze die je nu aan het lezen bent. Echter is het niet meneer Berg die dit aan het schrijven is, maar meneer Chomette. Geeft allemaal niks, maar het is misschien handig dat ik dit nu er effe bij aan het tikken ben. Ja, toch? Niet, dan? Nou dan!

 

Bij binnenkomst stonden er een aantal stotterende robots ons op te wachten. Knipperend met de ogen en haperend met de beweging. Elke speler speelde een ander model robot. Deze werden fantastisch mooi neergezet en ieder hield zijn / haar beweging vast. Echt heel erg knap!

 

Tijdens de voorstelling werd ons ook gevraagd of we onder onze stoelen wilde kijken of we een gouden envelop hadden gevonden. Met deze envelop kon je namelijk op de vloer komen. Gelukkig lag deze onder de stoel van een van de medespelers, want ik had niet de tekst geweten om het stuk verder te helpen.

 

Heel veel lof, geen witlof, aan de spelers! Geweldig gedaan: Boris Berg, Arie Dekker, Daan van Dorst, Anne de Hond, Marnix Mos, Ana Rajičić, Maud van der Schaaf, Roxanne Stekelenburg, Naz Taha, Femke Tommel, Dora Vancso en natuurlijk Angelika Geronymaki.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Angelika (woensdag, 15 augustus 2018 22:58)

    Wat tof om deze complimenten te lezen Boris! Leuk dat je over dr voorstellingen schrijft :), dat was me dus even ontgaan! Nog altijd trots op m’n spelers :D