De ploeg van Green is ingehuurd om aan de slag te gaan in theater 't Kapelletje in Rotterdam. Ze moeten ervoor gaan zorgen dat het theater van binnen en van buiten pracht en praal uitstraalt. De bekende namen staan op de loonlijst: o.a. Mustard, White, Scarlet, Peacock en Plum. Helaas voor Green, is daar ook Boddy. Boddy gaat met Green de concurrentie aan om te laten zien wie de beste leider is. De tweestrijd tussen deze kemphanen zorgt voor een splitsing in de groep. Iedere werknemer kiest een kant en ze smijten met haat en nijd. Het verhaal bereikt haar hoogtepunt, wanneer er een moord gepleegd wordt op één van de aanwezigen.

 

Iedereen is verdacht en zal goed in de gaten gehouden moeten worden. Het zou kunnen zijn dat het publiek gevraagd zal worden om mee te helpen met het oplossen van de moord.

 

Regie & concept: Boris Chomette

 

Tekst: Boris Chomette, Carelys Perez, Fabian Lips, Lynn Plugge en Simon Bank

 

Spel: Anke van Hardeveld, Brent Liefhebber, Carelys Perez, Fabian Lips, Fay Schouten, Jane van de Louw, Jasmijn Vaneman, Karlijn Kleerebezem, Kinah Deekman, Lynn Plugge, Sem Vergeer, Simon Bank en Tess Verholen.

 

Productie: RISK Toneel

 

Locatie: Theater 't Kapelletje, Rotterdam

 

Speeldata:

Vrijdag 12 mei 2023 - 20:00     UITVERKOCHT 

Zaterdag 13 mei 2023 - 20:00

Zondag 14 mei 2023 - 15:00     UITVERKOCHT 

Foto's van de voorstelling