Over Boris...

Een op 5 september 1979 geboren Rotterdammer met de Franse slag. Na gespeeld te hebben voor improvisatie-, en theatergroepen in Rotterdam, ben ik begonnen met een vaste samenwerking met de stichting "Zevende Zintuig". Binnen deze stichting ben ik schrijver, regisseur, acteur, bedenker en coach (niet allemaal tegelijk). Het wil ook voorkomen dat ik opdrachten aanneem van andere toneelgezelschappen, mits dit in mijn agenda past.

 

De methodieken die ik het liefste in het toneel toepas, zijn gebaseerd op de werkwijze van Jerzy Grotowski en Konstantin Sergeievich Stanislavski. Kort gezegd is het “de pure emotie beleven met fysiek spel”. Het gebruiken van lichaam is even zo belangrijk als het kennen van je tekst.

 

Binnen het amateurcircuit streef ik naar het professionele productieniveau. Dit lukt met hulp van de nodige vrienden en kennissen die graag zien dat mijn projecten tot stand komen.